Par “Narvesen Baltija” valdes priekšsēdētāju kļuvusi Dace Dovidena

15.04.2019 09:43:00

Mazumtirgotāja SIA “Narvesen Baltija” ilggadējā valdes priekšsēdētāja Katrīne Judovica iecelta par uzņēmuma padomes locekli, savukārt par uzņēmuma jauno valdes priekšsēdētāju kļuvusi Dace Dovidena, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Tās nav vienīgās izmaiņas uzņēmuma vadībā, kas šī gada 12.aprīlī ierakstītas komercreģistrā. “Lursoft” izziņa liecina, ka valdes locekles amatu atstājusi Lāsma Pevko, un viņas vietā par uzņēmuma jauno valdes locekli iecelts Ivars Vertuls.

SIA “Narvesen Baltija” abiem valdes locekļiem - Dacei Dovidenai un Ivaram Vertulam - ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu kopā ar visiem valdes locekļiem.

Katrīne Judovica bija SIA “Narvesen Baltija” valdes priekšsēdētāja kopš 2005. gada, arī pirms tam viņa darbojās mazumtirgotājā, bija tā rīkotājdirektore, kā arī iepirkumu un mārketinga menedžere.

SIA “Narvesen Baltija” pamatdarbības veids ir “Narvesen” zīmola vadība, mazumtirdzniecības tīkla attīstība un mazumtirdzniecība vairāk nekā 200 tirdzniecības vietās Latvijā. Visas “Narvesen” zīmola tirdzniecības vietas vada neatkarīgi uzņēmēji uz franšīzes līgumu pamata.

SIA “Narvesen Baltija” dibināta 1997. gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 10 592 672 eiro, un tas pilnībā pieder Norvēģijas kompānijai “Reitan Convenience AS”.

2017. gadā SIA “Narvesen Baltija” strādājis ar apgrozījumu 60,573 miljonu eiro apmērā, savukārt uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 2,241 miljons eiro.