“Tūrisma aģentūra Kolumbs” 2018.gadā palielinājusi apgrozījumu, peļņu

22.05.2019 10:40:00

SIA “Tūrisma aģentūra Kolumbs” pagājušajā gadā strādājusi ar apgrozījumu 12,662 miljonu eiro apmērā, kas bija par 5% jeb 600 tūkstošiem eiro vairāk nekā 2017. gadā, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Arī uzņēmuma peļņa pērn pieaugusi - tā bija 214 tūkstoši eiro, kas bija par 23,3% jeb 40,5 tūkstošiem eiro vairāk nekā gadu iepriekš.

SIA “Tūrisma aģentūra Kolumbs” izdevies palielināt pārdošanas rezultātus, sekojot tirgus tendencēm, papildinot piedāvāto pakalpojumu klāstu un paaugstinot klientu servisa kvalitāti, sacīts uzņēmuma gada pārskatā. Uzņēmumam pērn izdevies paaugstināt ieņēmumus gan no komplekso tūrisma pakalpojumu pārdošanas, gan viesnīcu pakalpojumu pārdošanas, kā arī prāmju biļešu pārdošanas.

Izvērtējot uzņēmuma izdevumus, pagājušajā gadā SIA “Tūrisma aģentūra Kolumbs” slēdza filiāli tirdzniecības parkā “Alfa”, un, kā atzīmē uzņēmums, tas nav ietekmējis pārdošanas rezultātus. 2018. gadā uzņēmums nodarbināja vidēji 35 darbiniekus un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā veidoja 233 tūkstošus eiro.

Šogad SIA “Tūrisma aģentūra Kolumbs” plāno turpināt attīstīt pakalpojumu sniegšanu uzņēmumiem, kā arī attīstīt atpūtas produktu segmentu. “Šim nolūkam tiek modernizēta uzņēmuma mājas lapa, kura nodrošinās komplekso tūrisma pakalpojumu pārdošanu klientiem tiešsaistē,” sacīts gada pārskatā.

2017. gadā SIA “Tūrisma aģentūra Kolumbs” apgrozījums pieauga līdz 12,062 miljoniem eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 174 tūkstoši eiro.

SIA “Tūrisma aģentūra Kolumbs” dibināta 1998. gadā, un uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Sanita Rugina.