"Latvijas Tilti" vadībā apjomīgas izmaiņas

30.08.2019 08:13:00

Infrastruktūras projektēšanas un būvniecības uzņēmuma AS “Latvijas Tilti” vadībā - gan valdē, gan padomē, notikušas apjomīgas izmaiņas, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Uzņēmuma valde nomainīta pilnībā. Amatus atstājuši līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Valērijs Gorjuns un valdes locekļi Andrejs Bočkarjovs, Aleksandrs Stasens and Regīna Vitrjaka. No jauna uzņēmuma valdē iecelts tikai viens valdes loceklis - Vadims Kolosovs.

Arī AS “Latvijas Tilti” padomē notikušas izmaiņas - padome samazināta no pieciem uz trim locekļiem. Padomes priekšsēdētāja amatā atkārtoti apstiprināts Aleksandrs Milovs, padomes priekšsēdētāja vietnieku amata saglabās Vadims Milovs, bet padomes locekļa amatu - Davids Lipkins. Savukārt padomes locekļi Pāvels Broitmans un Gegams Hanamirjans atstājuši savus līdz šim ieņemtos amatus.

Izmaiņas ierakstītas komercreģistrā 29. augustā. 

AS “Latvijas Tilti” dibināta 1991. gadā, un uzņēmuma patiesie labuma guvēji ir Aleksandrs Milovs un Nataļja Milova. 

2018. gadā AS “Latvijas Tilti” darbības finanšu rezultāti bija sliktāki, nekā gadu iepriekš. Uzņēmuma apgrozījums samazinājās par 17,2%, salīdzinot ar 2017. gadu, un pērn bija 18,369 miljoni eiro. Uzņēmums arī darbojās ar zaudējumiem, kas sasniedza 668 tūkstošus eiro, pretēji peļņai gadu iepriekš.