Par SIA “KING COFFEE SERVICE LATVIA” vienīgo īpašnieku kļuvis “Vending Investments”

23.10.2019 09:27:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar reģistrētas izmaiņas 2007.gadā dibinātā SIA “KING COFFEE SERVICE LATVIA” dalībnieku, kā arī patieso labuma guvēju sarakstā. Ja iepriekš 83,17% daļu piederēja Uldim Sangovičam, bet atlikušās daļas vienlīdzīgi sadalīja Aivars Kaulakalns un SIA “Vending Investments”, tad kopš vakardienas par uzņēmuma vienīgo kapitāldaļu turētāju kļuvis SIA “Vending Investments”. Uzņēmuma patiesā labuma guvēji tagad ir Mārtiņš Dzenis, Aivars Kaulakalns, Uldis Sangovičs un Mārtiņš Staķis, kuriem vienādās daļās pieder SIA “Vending Investments” kapitāldaļas.

SIA “KING COFFEE SERVICE LATVIA” valde turpina darbu bez izmaiņām – valdes priekšsēdētāja amatu ieņem Aivars Kaulakalns, bet valdes locekļu – Mārtiņš Dzenis un Vilmārs Vjakse.

2018.gadā SIA “KING COFFEE SERVICE LATVIA” apgrozījums galvenokārt veidojies no kafijas automātu nomas, kafijas aparātu tirdzniecības un izejvielu tirdzniecības. Tirgotāja kopējais apgrozījums pērn sasniedzis 1,44 milj.EUR. Uzņēmuma lielākais sadarbības partneris ir SIA “Narvesen Baltija”. Pēc 13,86 tūkst.EUR zaudējumiem 2017.gadā, pērn uzņēmums atkal strādājis ar peļņu, kas pēc nodokļu nomaksas sasniegusi 50,79 tūkst.EUR. Aizvadītajā gadā nodokļos uzņēmums samaksājis 254,64 tūkst.EUR.