Bērnu slimnīcas valdi atstājusi Ināra Bluķe

06.12.2019 09:15:00

Vakar, 5.decembrī, no VSIA “Bērnu klīniskā universitātes slimnīca” valdes locekles amata atcelta Ināra Bluķe, liecina Klientu Portfeļa monitoringa dati. Līdz ar to slimnīcas valde turpina darbu divu amatpersonu sastāvā – valdes priekšsēdētāja vietu ieņem Valts Ābols, savukārt valdes locekles – Zane Straume. Jānorāda, ka valdes locekles amatu slimnīcas valdē Ināra Bluķe ieņēma kopš 2011.gada.

Pēc Lursoft datiem, Inārai Bluķei patlaban reģistrēts viens aktuāls amats – viņa ieņem amatu nodibinājuma “Ilgtspējīgas attīstības fonds” valdē. Organizācijas mērķis ir veicināt veselības aprūpes un sociālās labklājības jomas attīstību un izpratni par tās piedāvātajām iespējām.

VSIA “Bērnu klīniskā universitātes slimnīca” 2018.gadā apgrozījusi 43,27 milj.EUR, gadu noslēdzot ar 1,35 milj.EUR zaudējumiem. Zaudējumi slimnīcai bijuši pēdējos trīs gadus.

Pērn slimnīcā bija nodarbināti 1914 darbinieki un VID administrētajos nodokļos tā samaksāja 11,89 milj.EUR, tostarp 7,74 milj.EUR – valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās.