SIA “Saldus medicīnas centrs” valdē amatu saglabājusi tikai Nellija Kleinberga

09.12.2019 06:39:00

Aizvadītajā piektdienā, 6.decembrī, reģistrētas izmaiņas SIA “Saldus medicīnas centrs” valdes sastāvā. Klientu Portfeļa monitoringa dati liecina, ka no valdes locekļu amatiem atcelti Jānis Sergejenko un Aidis Herings, savukārt valdes priekšsēdētājai Nellijai Kleinbergai mainītas pārstāvniecības tiesības. Tagad Nellijai Kleinbergai, kura patlaban ir SIA “Saldus medicīnas centrs” vienīgā amatpersona, ir tiesības uzņēmumu pārstāvēt atsevišķi.

2005.gadā dažus mēnešus Nellija Kleinberga bijusi SIA “Liepājas teātris” valdes locekle, kā arī savulaik bijusi saistīta ar Latvijas Pilsētu savienību un Latvijas Reģionu Apvienību.

Lursoft izziņas dati rāda, ka SIA “Saldus medicīnas centrs” pieder Saldus novada pašvaldībai (75%) un Brocēnu novada pašvaldībai (25%).

Pagājušajā pārskata gadā SIA “Saldus medicīnas centrs” apgrozīja 1,73 milj.EUR, par 25,82% vairāk nekā gadu iepriekš, un nopelnīja 119,12 tūkst.EUR.

SIA “Saldus medicīnas centrs” pastāv no 2002.gada un tā pamatdarbība saistīta ar ambulatoro un stacionāro medicīnisko palīdzību, profilaktisko darbu, kā arī nekustamā īpašuma nomu.

Pagājušajā gadā uzņēmumā strādāja 104 darbinieki. Vidējā mēneša darba alga ārstiem bija 1014 eiro, vidējam medicīniskajam personālam 862 eiro, bet saimnieciskajam personālam – 535 eiro.