Bauskas novada domei piederošais SIA “Vides Serviss” jau trīs mēnešus bez valdes

11.12.2019 09:45:00

Klientu Portfelis ļauj monitorēt gadījumus, kad uzņēmumam atceltas visas amatpersonas un tam jau noteiktu laiku nav nevienas amatpersonas.

Pēc monitoringa sniegtās informācijas, trīs mēnešus bez valdes pastāv SIA “VIDES SERVISS”.

Bauskas novada domei piederošā uzņēmuma līdzšinējā valdes locekle Linda Tijone atcelta š.g. 10.septembrī un kopš šī laika uzņēmuma valdē nav iecelta neviena jauna amatpersona. Jānorāda, ka kopš š.g. 12.jūlija uzņēmumam ir iecelts prokūrists – Uģis Saukums. Prokūristam piešķirtas tiesības atsevišķi pārstāvēt uzņēmumu, veikt darbības ar uzņēmuma nekustamo īpašumu.

SIA “Vides Serviss” nodrošina atkritumu savākšanu Bauskas un Rundāles novadā, kā arī ir lielākais namu pārvaldīšanas uzņēmums Bauskas pilsētā. 2018.gada pārskatā teikts, ka arī turpmāk uzņēmums iecerējis strādāt pie daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku atjaunošanas projektiem, namu pagalmu labiekārtošanas, pilsētas teritorijas uzturēšanas, labiekārtošanas un apzaļumošanas.

2018.gadā uzņēmums apgrozījis 2,8 milj.EUR, nopelnījis 12,03 tūkst.EUR un nodokļos valsts kopbudžetā samaksājis 839,17 tūkst.EUR. Aizvadītajā gadā uzņēmumā strādājuši 130 darbinieki.

Bauskas novada domei pieder arī SIA “Bauskas siltums”, SIA “Bauskas ūdens” un SIA “Īslīces ūdens”.