RIX Technologies aizvadītajā pārskata periodā apgrozījis 4,73 milj.EUR

16.12.2019 08:51:00

Informācijas sistēmu un programmatūras izstrādes un uzturēšanas uzņēmums AS RIX Technologies laika posmā no 2018.gada 1.oktobra līdz 2019.gada 30.septembrim apgrozījis 4,73 milj.EUR un nopelnījis 1,73 milj.EUR.

Lielāko daļu no uzņēmuma apgrozījuma aizvadītajā pārskata periodā veidojuši ieņēmumi no klientiem piemērotas un specifiskas programmatūras izstrādes un ieviešanas, kā arī dokumentu vadības risinājuma “Namejs” pārdošanas, ieviešanas un uzturēšanas pakalpojumiem.

AS RIX Technologies nākotnes perspektīvas uzņēmuma vadība vērtē kā stabilas, norādot, ka tiks turpināts darbs pie noslēgto līgumu izpildes, kā arī pie jaunu klientu piesaistes, fokusējoties uz programmizstrādes projektu realizāciju, paplašinot produktu un risinājumu pārdošanas aktivitātes un palielinot produktu tirdzniecības apjomu. Iecerēts turpināt eksporta iespēju apzināšanu.

AS RIX Technologies, kura patiesie labuma guvēji ir Eva Butāne un Sandis Kolomenskis, aizvadītajā pārskata periodā bija darba devējs 42 darbiniekiem. Kā liecina VID publiskotie dati, 2018.gadā uzņēmums valsts kopbudžetā nodokļos samaksājis 2,06 milj.EUR, tostarp 604,59 tūkst.EUR – iedzīvotāju ienākuma nodoklī, bet 529,61 tūkst.EUR – valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās.

AS RIX Technologies ir VID Padziļinātās sadarbības programmas Bronzas līmeņa dalībnieks.