Valsts dzelzceļa administrācijai transporta pakalpojumus nodrošinās Rīgas Taksometru parks

24.01.2020 08:26:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka otrdien reģistrētas ziņas par AS “Rīgas Taksometru parks” uzvaru publiskā iepirkuma konkursā par transporta pakalpojumu sniegšanu Valsts dzelzceļa administrācijai ar vieglajām automašīnām un autobusiem. Līgumcena – 41,99 tūkst.EUR.

Lursoft dati rāda, ka pēdējo divu gadu laikā AS “Rīgas Taksometru parks” uzvarējis piecos publiskā iepirkuma konkursos, to pasūtītāji bijuši Olaines novada pašvaldība, Valsts dzelzceļa tehniskā inspekcija un LR Valsts dzelzceļa administrācija.

AS “Rīgas Taksometru parks” patiesais labuma guvējs ir Leopolds Muižnieks, kurš, kā liecina Lursoft pieejamā informācija, ir arī automobiļu apkopes un remonta uzņēmuma SIA “RTP Serviss” patiesais labuma guvējs.

AS “Rīgas Taksometru parks” 2018.gadā apgrozīja 6,14 milj.EUR, par 4,75% mazāk nekā gadu iepriekš. Pēdējos trīs gadus uzņēmums strādājis ar zaudējumiem, tiem 2018.gadā sasniedzot 329,32 tūkst.EUR. Kā uzņēmums norādījis savā gada pārskatā, 2018.gadā ieņēmumi no vieglo taksometru pārvadājumiem samazinājušies par 17,1%, ieņēmumi no regulārajiem maršruta pārvadājumiem ar autobusiem auguši par 5,6%, savukārt korporatīvo klientu apkalpošanas ienākumi palielinājušies par 5,%.