LNK Industries valdē izmaiņas

03.02.2020 08:50:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka piektdien, 31.janvārī, reģistrētas izmaiņas AS “LNK Industries” valdē – valdes locekļa amatu atstājis Jevgenijs Locovs. Pēc Lursoft ziņām, J. Locovs ieņēma AS “LNK Industries” valdes locekļa amatu kopš 2011.gada.

Jevgenijs Locovs patlaban ieņem valdes locekļa amatu savai sievai Elīnai Čigorevskai piederošajā inženierdarbību un ar tām saistīto tehnisko konsultāciju uzņēmumā SIA “LECON”. 2018.gadā uzņēmums apgrozīja 190,69 tūkst.EUR un nopelnīja 9,35 tūkst.EUR.

AS “LNK Industries” reģistrēta 2005.gadā, uzņēmuma patiesā labuma guvēja ir Nataļa Milova, kura, pēc Lursoft datiem, ir patiesā labuma guvēja kopskaitā četrdesmit vienā uzņēmumā.

AS “LNK Industries” apgrozījums 2018.gadā sasniedza rekordu – 93 milj.EUR, kas, salīdzinot ar 2017.gadu, palielinājies par 56%. Apgrozījuma kāpumu sekmējusi vēl 2017.gadā uzsākto būvniecības projektu aktīvā realizācija, tostarp gan Mežaparka Lielās estrādes pārbūves pirmās kārtas darbi, kā arī LU Akadēmiskā centra Torņkalnā otrās kārtas tehniskā projekta izstrāde, būvniecība un autoruzraudzība. Bez šiem nosauktajiem, 2018.gadā uzņēmums arī realizējis Rīgas HES labā krasta drenāžas sistēmas rekonstrukciju, minerālmēslu īslaicīgas uzglabāšanas un pārkraušanas kompleksa Rīgas brīvostā būvniecību, vērienīgu sadarbības projektu ar Vācijas partneri Thyssenkrupp AG.