SIA “Rīgas universālais termināls” valdei jauns priekšsēdētājs

14.02.2020 09:28:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka no vakardienas, 13.februāra, SIA “Rīgas universālais termināls” iecelts jauns valdes priekšsēdētājs. Līdzšinējo valdes priekšsēdētāju Uriu Eiichi amatā nomainījis Suparman Edwin. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, jaunieceltais valdes priekšsēdētājs iepriekš nav ieņēmis amatus citos Latvijā reģistrētos uzņēmumos. Kopā ar Suparman Edwin valdē amatus ieņem arī Solvita Masule, Kong Kok Chee un Jānis Kasalis.

SIA “Rīgas universālais termināls” savu darbību veic Rīgas brīvostas teritorijā, sniedzot stividora un kravu uzglabāšanas pakalpojumus, tāpat arī uzņēmums nodrošina saldēto pārtikas kravu uzglabāšanu un pārkraušanu un sniedz dzelzceļa manevru pakalpojumus.

2018.gadā SIA “Rīgas universālais termināls” turpināja saglabāt un palielināt vadošo pozīciju ar koksnes saistīto kravu pārkraušanā Rīgas brīvostā, pārsniedzot 25% īpatsvaru konteineru apgrozījumā starp Rīgas brīvostas stividorkompānijām. Kā liecina Lursoft esošie dati, 2018.gadā uzņēmums apgrozīja 16,31 milj.EUR un nopelnīja 3,39 milj.EUR. Uzņēmumā bija nodarbināts 221 darbinieks.

SIA “Rīgas universālais termināls” vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Singapūrā reģistrētais Portek International Private Limited.