Pasažieru pārvadājumus Saldus novada pašvaldības vajadzībām nodrošinās SIA “Tukuma auto”

27.02.2020 08:50:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka konkursā par autotransporta pakalpojumu nodrošināšanu Saldus novada pašvaldībai uzvarējis SIA “Tukuma auto”. Kopējā līgumcena ir 36 tūkst.EUR un, balstoties uz informāciju iepirkuma konkursa aprakstā, SIA “Tukuma auto” pašvaldībai nodrošinās pasažieru pārvadājuma pakalpojumus ar vienu autobusu ar 36-35 sēdvietām.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Tukuma auto” pieder igauņu AS “Hansabuss” (91,2%) un Mārim Lipkinam (8,8%), savukārt uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Neeme Tammis.

Pēdējo trīs gadu laikā SIA “Tukuma auto” uzvarējis astoņos publisko iepirkumu konkursos par transporta pakalpojumu nodrošināšanu Kuldīgas, Brocēnu, Tukuma, Saldus novada pašvaldībām.

SIA “Tukuma auto” 2018.gadā apgrozīja 2,5 milj.EUR un gadu noslēdza ar 213,9 tūkst.EUR zaudējumiem. Gada pārskatā publicētā informācija rāda, ka 867,3 tūkst.EUR no SIA “Tukuma auto” apgrozījuma 2018.gadā nodrošināja pašu ieņēmumi no pasažieru pārvadājumiem, 85,3 tūkst.EUR – ieņēmumi no komercpārvadājumiem, savukārt 1,3 milj.EUR deva zaudējumu kompensācija par pasažieru pārvadāšanu saskaņā ar pasūtītāja noteikto tarifu.