Cido Grupas valdē darbu sākusi Anna Brazovska

24.03.2020 06:53:00

Vakar, 23.martā, izmaiņas valdē reģistrētas 84 uzņēmumiem. To vidū ir arī SIA “Cido Grupa”, kura valdes locekļa amatā kopš vakardienas stājusies Anna Brazovska. Iepriekš Anna Brazovska bijusi vairāku uzņēmumu likvidatore, kā arī prokūriste vairākos nekustamā īpašuma izīrēšanas un pārvaldīšanas uzņēmumos.

SIA “Cido Grupa” valdē amatus šobrīd ieņem piecas amatpersonas - valdes priekšsēdētāja pienākumus pilda Savonije Johannes Fredericus Christiaan Maria, savukārt valdes locekļu amatus vēl bez Annas Brazovskas ieņem Lars Jensen, Kirstukas Marijus Valdas un Topsoe-Jensen Plucnar Patrick.

SIA “Cido Grupa” lielākais kapitāldaļu turētājs ir dāņu Royal Unibrew AS, kuram pieder 99,99% uzņēmuma daļu. Pagājušajā gadā uzņēmums sniedzis informāciju, ka tā patiesais labuma guvējs ir akcionārs tādā akciju sabiedrībā, kuras akcijas iekļauas regulētajā tirgū, un veids, kādā tiek īstenota kontrole pār juridisko personu, izriet tikai no akcionāra statusa.

2018.gadā SIA “Cido Grupa” apgrozījums palielinājās līdz 66,43 milj.EUR, bet peļņa - līdz 5,02 milj.EUR. Uzņēmums bijis darba devējs 317 darbiniekiem.