DATAKOM pērn sasniedzis jaunu apgrozījuma rekordu

25.03.2020 06:47:00

1994.gadā dibinātais SIA “DATAKOM” pērn mērķtiecīgi turpināja attīstīt gan jaunus infrastruktūras uzturēšanas un pārvaldības pakalpojumus komercuzņēmumiem un valsts pasūtītājiem, gan programmatūras izstrādes pakalpojumus. Iesniegtajā gada pārskatā norādīts, ka pagājušajā gadā SIA “DATAKOM” sasniedza jaunu apgrozījuma rekordu – 14,3 milj.EUR. No tiem 11,6 milj.EUR veidojuši ieņēmumi no preču un pakalpojumu pārdošanas Latvijā.

2019.gadu SIA “DATAKOM” noslēdzis ar 418,1 tūkst.EUR peļņu.

Šogad SIA “DATAKOM” iecerējis turpināt uzsāktās aktivitātes Eiropas un Skandināvijas tirgos, kā arī pielāgot uzņēmuma pakalpojumus vietējā un globālā tirgus attīstības tendencēm. Šogad uzņēmums turpinās piedāvāt savus produktus un pakalpojumus Baltijas, Āzijas, Skandināvijas un Rietumeiropas valstīs.

Kopš 2017.gada sākuma SIA “DATAKOM” uzvarējis 53 publiskajos iepirkuma konkursos. No tiem pēdējais ir par marķēta e-pasta risinājuma ieviešanu un uzturēšanu vienotajā datortīklā, ko pasūtījusi Valsts reģionālās attīstības aģentūra. Uzņēmums konkursā uzvarējis ar 60,5 tūkst.EUR līgumcenu.

SIA “DATAKOM” patiesais labuma guvējs ir Uldis Semeiks, kuram uzņēmuma daļas pieder pastarpināti caur SIA “Datlex” kapitāldaļām.