Optibet peļņa pērn sasniegusi 10,5 milj.EUR

26.03.2020 06:54:00

Interaktīvo azartspēļu un derību organizētājs SIA “Optibet” pērn savu darbību veica tiešsaistē, kā arī 11 derību likmju pieņemšanas vietās. Kā teikts iesniegtajā pārskatā, 2019.gadā SIA “Optibet” aktīvi paplašināja likmju pieņemšanu, izmantojot tiešsaistes pakalpojumus, kā arī interneta vietnē pieejamo interaktīvo spēļu klāsts regulāri tika papildināts ar jaunām kazino tipa spēlēm. Fakts, ka Finanšu Ministrijas Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija aktīvi turpināja nelicencēto tiešsaistes azartspēļu organizatoru bloķēšanu, sniedza iespēju palielināt uzņēmuma kopējo gada apgrozījumu un piesaistīt lielāku jaunu klientu skaitu.

SIA “Optibet” apgrozījums pagājušajā gadā sasniedza 26,57 milj.EUR, kas ir par 27% vairāk nekā 2018.gadā, savukārt peļņa palielinājusies par 1%, pieaugot līdz 10,50 milj.EUR. Kā norādījis uzņēmums, pieaugums saistīts ar pieaugošo tiešsaistes klientu skaitu, kā arī uzņēmuma iepriekšējā gadā veiktajiem ieguldījumiem tehnoloģijās un cilvēkresursos.

Uzņēmuma vadība iesniegtajā pārskatā norādījusi, ka 2020.gadā paredzēts paplašināt piedāvājumu interaktīvajā vidē, turpinot piesaistīt jaunus interaktīvo spēļu piegādātājus.

Pagājušajā gadā uzņēmumā bija nodarbināti 117 darbinieki.

SIA “Optibet” reģistrēts 1999.gadā un pieder zviedru LIFLAND GAMING AB.