No PVN reģistra izslēgs SIA “Medpharma Services”

15.04.2020 07:23:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings informē, ka vakar, 14.aprīlī, VID pieņēmis lēmumu par SIA “Medpharma Services” izslēgšanu no PVN reģistra. Plānots, ka uzņēmums no PVN reģistra tiks izslēgts 16.aprīlī.

Lursoft datu bāzē pieejamā informācija rāda, ka pēdējais pārskats, kuru iesniedzis SIA “Medpharma Services”, ir par 2017.gadu, kad tas apgrozīja 1,1 milj.EUR un strādāja ar 0,79 milj.EUR zaudējumiem.

Edijam Dainim piederošais SIA “Medpharma Services” pēdējā iesniegtajā pārskatā norādījis, ka tā galvenais sadarbības partneris Somijā 2018.gadā pārstāja norēķināties par saņemtajiem pakalpojumiem, kā rezultātā uzkrājās 1,44 milj.EUR liels parāds.

Lai gan uzņēmumam patlaban nav reģistrēti nodokļu parādi, kas pārsniegtu 150 eiro, VID aktuālā informācija rāda, ka precīzu informāciju par nodokļu nomaksas stāvokli VID nevar sniegt, jo SIA “Medpharma Services” nav iesniedzis visas deklarācijas.

Lursoft esošā informācija rāda, ka Edijam Dainim vēl bez SIA “Medpharma Services” pieder arī SIA “Crown CRO” un SIA “HSS”. Ne vienam, ne otram uzņēmumam nav iesniegts pārskats ne par 2019., ne arī 2018.gadu, piedevām, abiem reģistrēti arī nodokļu parādi, kas pārsniedz 150 eiro.