Autofavorīts pagājušajā gadā apgrozījis 6,22 milj.EUR

23.04.2020 06:47:00

SIA “Autofavorīts” 2019.gadu noslēdzis ar 69,01 tūkst.EUR zaudējumiem, kas pagājušajā gadā radušies, jo veikta kredītsaistību refinansēšana un radušies izdevumi jaunas struktūrvienības izveidei. SIA “Autofavorīts” izveidojis jaunu struktūrvienību, lai nākotnē apmierinātu pieprasījumu pēc auto remonta pakalpojumiem. Jānorāda, ka pērn audzis auto remonta pakalpojumu apgrozījums salīdzinot ar gadu iepriekš.

SIA “Autofavorīts” 2019.gadā apgrozījis 6,22 milj.EUR. Aizvadītajā gadā uzņēmumam bija 7 struktūrvienības, tostarp, gan Rīgā, gan Ventspilī, Talsos un Daugavpilī, un tas nodarbināja 87 darbiniekus.

Lursoft dati rāda, ka uzņēmums pagājušajā gadā piedalījies arī publisko iepirkumu konkursos, uzvarot piecos. Pēdējais no tiem bijis pagājušā gada oktobrī par transportlīdzekļu nodrošināšanu nomā operatīvajā līzingā Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta “BIOR” vajadzībām. Konkursa līgumcena – 16,32 tūkst.EUR.

VID sniegtā informācija rāda, ka SIA “Autofavorīts” 2019.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 1,23 milj.EUR, no tiem 297,8 tūkst.EUR – valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 121,75 tūkst.EUR – iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

SIA “Autofavorīts” savu saimniecisko darbību uzsācis 1995.gadā un tā pamatdarība ir transportlīdzekļu rezerves daļu un automašīnu tirdzniecība, kā arī transportlīdzekļu remonta un tehniskās apkopes pakalpojumi.