Dzelzceļa veselības centrs pērn palielinājis apgrozījumu par 11,3%

06.05.2020 06:52:00

SIA “Dzelzceļa veselības centrs” 2019.gadā apgrozījis 2,09 milj.EUR, kas ir par 11,30% vairāk nekā gadu iepriekš. Vienlaikus augusi arī veselības iestādes peļņa, tai palielinoties no 168,55 tūkst.EUR 2018.gadā līdz 175,6 tūkst.EUR pērn.

AS “Veselības centru apvienība” piederošais SIA “Dzelzceļa veselības centrs” iesniegtajā gada pārskatā norādījis, ka pašreizējā situācijā uzņēmums krasi samazinājis sekundārās medicīniskās palīdzības apjomu, kas, protams, pasliktina SIA “Dzelzceļa veselības centrs” finansiālo stāvokli.

Uzņēmums kā prioritāti izvirzījis maksimāli saglabāt darbiniekus, gan aizsargājot viņu veselību, apgādājot ar individuālās aizsardzības līdzekļiem, gan finansiāli.

Uzņēmums norādījis, ka tas spēs pārvarēt ārkārtējo situāciju, jo tas izmantojis piespiedu dīkstāves laiku, lai veiktu remontdarbus jaunas diagnostiskās iekārtas uzstādīšanai un plānots, ka maijā tiks atvērta renovētā radiodiagnostikas nodaļa. Papildus tam, lai veicinātu iedzīvotājiem speciālistu pieejamību, SIA “Dzelzceļa veselības centrs” ieviesis arī attālinātās konsultācijas, bet pēc krīzes beigām plānots palielināt darba stundas, ieskaitot sestdienas.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Dzelzceļa veselības centrs” 2019.gadā nodarbināja 125 strādājošos.

Š.g. 27.aprīlī uzņēmumam atbalstīta nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadale termiņos vai alikšana uz laiku līdz trim gadiem.