Tūroperators "Novatours" aizvadītajā gadā nopelnījis 334,82 tūkst.EUR

01.07.2020 08:58:00

Tūrisma operators SIA “Novatours” 2019.gadā lielu uzmanību veltījis pakalpojumu kvalitātes uzlabošanai un mārketinga pakalpojumiem: “Tika veikti pasākumi lidojumu ģeogrāfijas paplašināšanai un jaunu čartera maršrutu atklāšanai. Pielietojot jaunas datortehnoloģijas, tika ieviesti jaunu pārdošanas kanāli. Tika arī izstrādāti un darbību sāka jauni produktu tūrisma pakalpojumi. Izmantoto pakalpojumu komplekss ļāva sasniegt pozitīvus rezultātus.”

Gada pārskats rāda, ka 2019.gadā SIA “Novatours” apgrozīja 35,02 milj.EUR un pēc nodokļu nomaksas guva 334,82 tūkst.EUR peļņu.

SIA “Novatours” turpmākā attīstība notikšot saskaņā ar izstrādāto stratēģiju, kas vērsta uz uzņēmuma ilgtspējīgu attīstību un pārdošanas apjomu, tirgus daļas pakāpenisku atjaunošanos pēc Covid-19. Iesniegtajā vadības ziņojumā teikts, ka tiks attīstīta jaunu lidojumu ģeogrāfija un piedāvāti jauni čartera maršruti.

Šogad SIA “Novatours” saņēmis Altum aizdevumu 1 milj.EUR apmērā, lai nodrošinātu ilgtspējīgu un konkurētspējīgu uzņēmuma darbību un attīstību. Lursoft izziņā esošā informācija liecina, ka uzņēmuma darbiniekiem arī vairākkārt kopš aprīļa sākuma izmaksāta atlīdzība par dīkstāvi, kā arī uzņēmumam atbalstīta nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadale termiņos vai atlikšana uz laiku līdz trim gadiem.

Pērn SIA “Novatours” nodarbināja 56 darbiniekus.