JYSK internetveikala apjoms trīskāršojies

03.07.2020 06:56:00

Laika periodā no 2019.gada 1. marta līdz š.g. 29.februārim mazumtirgotāja SIA “JYSK Linnen’n Furniture”, salīdzinot ar gadu iepriekš, apgrozījums samazinājies par 8%. Galvenais iemesls apgrozījuma samazinājumam bija iepirkšanās centra Saharova ielā rekonstrukcija, kuras laikā veikals “Jysk” bija slēgts, kā arī apstāklis, ka tirdzniecības centra “Alfa” rekonstrukcija vēl nav pilnībā pabeigta, kas negatīvi ietekmē pircēju plūsmu šajā veikalā. “Neskatoties uz apgrozījuma samazinājumu, uzņēmums veiksmīgi strādājis ar lielāku bruto peļņas uzcenojumu nekā iepriekšējā pārskata gadā, kas tam nodrošināja tādu pašas peļņas līmeni kā iepriekš,” teikts SIA “JYSK Linnen’n Furniture” iesniegtajā vadības ziņojumā.

Iesniegtais gada pārskats liecina, ka SIA “JYSK Linnen’n Furniture” aizvadītajā finanšu gadā apgrozījis 24,45 milj.EUR, gadu noslēdzot ar 1,12 milj.EUR peļņu.

Koronavīrusa Covid-19 pandēmijas ierobežojošie pasākumi mazinājuši apmeklētāju plūsmu Jysk veikalos, kā rezultātā mazinājušies pārdošanas apjomi. Lielākie pārdošanas kritumi novērojami iepirkumu centros, kamēr reģionālie veikali vēl joprojām uzrādījuši salīdzinoši labākus rezultātus. SIA “JYSK Linnen’n Furniture” aktīvi strādā pie piegāžu kvalitātes uzlabošanas internetveikala klientiem, jo apjoms internetveikalā pieaudzis vairāk nekā 3 reizes, salīdzinot ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu.

Aizvadītajā pārskata gadā SIA “JYSK Linnen’n Furniture” bijis darba devējs 191 darbiniekam.

Šobrīd tirgotājam reģistrētas 12 struktūrvienības.