"RERE GRUPA" valdi atstājis Valdis Koks

07.07.2020 07:15:00

Klientu Portfeļa monitorings informē par izmaiņām AS “RERE GRUPA” valdes sastāvā. Lursoft dati rāda, ka vakar, 6.jūlijā, uzņēmuma valdes locekļa amatu atstājis Valdis Koks. Tas nozīmē, ka AS “RERE GRUPA” valde darbu turpina četru amatpersonu sastāvā – valdes priekšsēdētāja Gunta Āboltiņa-Āboliņa un valdes locekļu Aleksandra Kalniņa, Ervīna Konceviča un Vjačeslava Voropajeva.

Valdis Koks AS “RERE GRUPA” valdes locekļa amatu ieņēma kopš 2015.gada novembra, savukārt aizvadītajā nedēļā uzņēmējs atcelts no SIA “RERE BŪVE” valdes priekšsēdētāja amatu, kurā atradās kopš 2014.gada augusta. Šobrīd Valdis Koks  ieņem valdes locekļa amatu Latvijas Būvinženieru savienībā, kā arī ir valdes priekšsēdētājs pērn reģistrētajā SIA “KDGC ĪPAŠUMI”.

Lursoft dati rāda, ka AS “RERE GRUPA” pieder trīs uzņēmumi – SIA “RERE MEISTARI”, SIA “RERE BŪVE” un SIA “RERE VIDE”. Pārskatu par saimniecisko darbību 2019.gadā AS “RERE GRUPA” vēl nav iesniegusi, taču 2018.gadā uzņēmums apgrozījis 2,3 milj.EUR un strādājis ar 1,1 milj.EUR zaudējumiem. Pērn uzņēmums nodokļos samaksājis 1,2 milj.EUR.