“Eco Baltia vide” valdi atstājis Māris Simanovičs. Iecelti trīs jauni valdes locekļi

27.08.2020 06:47:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 26. augustā, reģistrētas izmaiņas SIA “Eco Baltia vide” amatpersonās un patiesajos labuma guvējos.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka iepriekš SIA “Eco Baltia vide” bija sniedzis informāciju, ka tā patieso labuma guvēju noskaidrot nav iespējams, taču kopš vakardienas par uzņēmuma patieso labuma guvēju reģistrēta Deimante Korsakaite. Uzņēmēja no 26. augusta kā patiesā labuma guvēja reģistrēta arī citos “Eco Baltia grupa” grupas uzņēmumos. Deimante Korsakaite ir "Eco Baltia grupa" vairākuma akcionāra, starptautiskā investīciju fonda "INVL Baltic Sea Growth Fund" vadošā partnere.

Vienlaikus vakar veiktas izmaiņas arī SIA “Eco Baltia vide” amatpersonu sastāvā, no amata atceļot Māri Simanoviču un ieceļot trīs jaunus valdes locekļus, kuri turpmāk uzņēmuma valdē strādās kopā ar tās priekšsēdētāju Jāni Aizbaltu

Lursoft izziņas dati rāda, ka par SIA “Eko Baltia vide” valdes locekļiem iecelti Jolanta Jansone, Anita Saulīte un Andris Ziemelis. Anita Saulīte savulaik jau bijusi uzņēmuma valdes priekšsēdētāja, bet Andris Ziemelis kopš š.g. jūnija bijis SIA “Eco Baltia vide” prokūrists.

Kā norāda "Eco Baltia grupa", Māris Simanovičs joprojām ir "Eco Baltia grupa" valdes priekšsēdētājs, taču izmaiņas veiktas SIA "Eco Baltia vide" valdē saistībā ar pirms pusotra mēneša noslēgto mātes kompānijas "Eco Baltia grupa" akcionāru maiņu. "Veiktas visas nepieciešamās izmaiņas grupas uzņēmumu valdēs un padomēs, nodrošinot sakārtotāku un līdzsvarotāku pārvaldības struktūru. Pamatā visās vadības pozīcijas darbu turpina jau esošie vadības komandas cilvēki, bet padomēs iekļauti arī grupas vairākuma akcionāru, “INVL Baltic Sea Growth Fund”, pārstāvji," skaidro uzņēmums.

SIA “Eco Baltia vide” 2019. gadā apgrozīja 18,75 milj. EUR un pēc nodokļu nomaksas nopelnīja 267,45 tūkst. EUR. Pērn uzņēmumā bija nodarbināti 297 darbinieki.