Būvmateriālus, elektropreces un santehnikas materiālus Rīgas Valsts tehnikumam nodrošinās DEPO DIY

31.08.2020 08:24:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka publiskajā iepirkuma konkursā par būvmateriālu, elektropreču un santehnikas materiālu piegādi Rīgas Valsts tehnikumam uzvarējis SIA “DEPO DIY”. Dati rāda, ka konkursa līgumcena ir 42 tūkst. EUR. Šogad SIA “DEPO DIY” uzvarējis jau vairāk nekā četrdesmit publisko iepirkumu konkursos.
 
Savu piecpadsmito finanšu gadu SIA “Depo DIY” aizvadījis ar apgrozījuma pieaugumu par 6,5%, tam sasniedzot 249,2 milj.EUR. Pārskata gadu tirgotājs noslēdzis ar 15,56 milj.EUR lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Iesniegtajā vadības ziņojumā teikts, ka SIA “Depo DIY” 2019.gadā turpināja iekšējo sistēmu un struktūru pilnveidošanu ar mērķi uzlabot klientu apkalpošanas līmeni un uzņēmuma konkurētspēju nākotnē, tādējādi nodrošinot tās turpmāku izaugsmi.
Attīstoties DEPO veikalu tīklam, aizvadītajā gadā pieauga arī SIA “Depo DIY” darbinieku skaits, kas 2019.gada beigās sasniedza 1771 strādājošo.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Depo DIY” pagājušajā gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 46,36 milj.EUR, tostarp 3,62 milj.EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī, bet 8,9 milj.EUR – valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās.

SIA “Depo DIY” patiesais labuma guvējs ir Andris Kozlovskis.