Dzērienu ražotājam “ILGEZEEM” vakar reģistrētas divas jaunas komercķīlas

10.09.2020 06:25:00

Divas jaunas komercķīlas vakar, 9.septembrī, reģistrētas dzērienu ražotājam SIA “ILGEZEEM”, liecina Lursoft pieejamā informācija. Abu komercķīlu kopējā summa veido 568,01 tūkst. EUR. Par labu AS “Luminor Bank”, kas ir abu komercķīlu ņēmējs, SIA “ILGEZEEM” ieķīlājis savus krājumus, ķermeniskos pamatlīdzekļus un prasījuma tiesības. 

Ar komercķīlām tiek nodrošināti visi komercķīlas ņēmēja prasījumi pret komercķīlas devēju, kas izriet no š.g. augustā noslēgtā kredīta līguma, tā grozījumiem un pārjaunojumiem.

Patlaban SIA “ILGEZEEM” reģistrētas piecas aktīvas komercķīlas.
Pērn SIA “Ilgezeem” ieņēma vadošo lomu dabīgā kvasa realizācijā, nodrošinot 47,3% no vietējā tirgus, savukārt bezalkoholisko iesala dzērienu realizācija sasniedza 52,9% no vietējā tirgus.

2019.gadā SIA “Ilgezeem” palielinājis apgrozījumu par 2,31%, tam sasniedzot 4,93 milj.EUR, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas veidojusi 182,74 tūkst.EUR. Jānorāda, ka 82,09% no ražotāja apgrozījuma nodrošinājis Latvijas tirgus.
Šogad SIA “Ilgezeem” sadarbībā ar Lauku atbalsta dienestu plāno veikt nākamo uzņēmuma modernizācijas posmu.

SIA “Ilgezeem” reģistrēts 1995.gadā un tā pamatkapitāls ir 2,8 tūkst.EUR, liecina Lursoft izziņas informācija. Šobrīd uzņēmumam reģistrētas 13 struktūrvienības.
Dzērienu ražotāja īpašnieki un patiesie labuma guvēji ir Viktors Ogņanovs un Roberts Volfs.