"Cargo Services" apgrozījums 2020.gada pirmajos deviņos mēnešos sarucis par 20%

15.10.2020 08:59:00

2001.gadā dibinātā SIA “Cargo Services” apgrozījums pērn palielinājies līdz 2,35 milj. EUR, bet peļņa pēc nodokļu nomaksas bijusi 60,54 tūkst. EUR. Daļu peļņas paredzēts ieguldīt jaunu pamatlīdzekļu iegādē, kā arī darbinieku kvaifikācijas celšanā.

Nākotnē SIA “Cargo Services” plāno saglabāt, kā arī turpināt attīstīt savas pozīcijas Latvijas tirgū. Uzņēmums cer turpināt veiksmīgo sadarbību ar esošajiem klientiem, kā arī centīsies piesaistīt jaunus klientus un jaunus pasūtījumus.  Tajā pašā laikā, skaidrojot, kā SIA “Cargo Services” darbību ietekmējusi Covid-19 izraisītā krīze, uzņēmums norāda, ka šī gada pirmajos deviņos mēnešos apgrozījums, salīdzinot ar 2018.gada attiecīgo periodu, samazinājies par 20%. Jāpiebilst, ka uzņēmumam šobrīd reģistrēts 22,86 tūkst. EUR liels nodokļu parāds. Maijā VID atbalstījis SIA “Cargo Services” nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem.

SIA “Cargo Services” pārsvarā nodarbojas ar pesticīdu, kondicionieru, kosmētikas, medikamentu un citu kravu transportēšanu. Uzņēmumam ir savi aģenti Ķīnā, Dubajā, Singapūrā, Brazīlijā u.c. valstīs. Lursoft izziņas dati rāda, ka uzņēmums reģistrēts 2001.gadā, un tā kapitāldaļu turētājs un patiesais labuma guvējs ir Sumit Chakravarty.