Apturēta kompānijas “Duty Free Trading LLP” filiāles Latvijā saimnieciskā darbība

20.10.2020 09:22:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka saimnieciskā darbība pēc VID Nodokļu nomaksas veicināšanas pārvaldes š.g. 8.oktobra lēmuma apturēta kompānijas “Duty Free Trading LLP” filiālei Latvijā. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, uzņēmumam uz š.g. 7.oktobri bija izveidojies 2,03 milj. EUR nodokļu parāds.

Lursoft reģistrētā informācija par tiesas sēdēm, kurās iesaistīta “Duty Free Trading LPP” filiāle Latvijā, liecina, ka  filiāle tiesājas ar VID par administratīvā akta atcelšanu. Nākamā tiesas sēde paredzēta š.g. 11.novembrī.

Lielbritānijā reģistrētā “Duty Free Trading LPP” filiāle Latvijā pēdējo pārskatu iesniegusi 2015.gadā. Togad uzņēmuma filiāle Latvijā apgrozījusi 16,95 milj. EUR un nopelnījusi 60,70 tūkst. EUR.

Lursoft pieejamā informācija liecina, ka “Duty Free Trading LPP” filiāles Latvijā vadītājs Igors Kuriatnikovs ir arī AS “Lateko Līzings” patiesais labuma guvējs. 

VID sniegtā informācija liecina, ka pārtikas produktu, dzērienu un tabakas vairumtirdzniecības nozarē strādājošā “Duty Free Trading LPP” filiāle Latvijā aizvadītajā gadā nodokļos samaksājusi 52,06 tūkst. EUR un nodarbinājusi 1 darbinieku.