"JELD-WEN LATVIJA" nomainītas amatpersonas

13.11.2020 06:30:00

Vakar, 12. novembrī, reģistrētas izmaiņas Aizkraukles novada otra lielākā uzņēmuma SIA “JELD-WEN LATVIJA” valdē. Lursoft dati liecina, ka uzņēmuma valdi atstājuši abi tās valdes locekļi, un viņu vietā iecelti Lisa Marie Oxnard un Mads Kristoffer Storgaard Mehlsen. No amatiem atceltie līdzšinējie SIA “JELD-WEN LATVIJA” valdes locekļi John Raymond Linker un Simon David Whittaker šobrīt neieņem amatus nevienā no Latvijas uzņēmumiem.

SIA “JELD-WEN LATVIJA”, kura kapitāldaļu turētājs ir Lielbritānijā reģistrētais JELD-WEN Europe Ltd., nodarbojas ar durvju plākšņu, durvju un ar tām saistīto komponentu ražošanu un pārdošanu. 2019.gadā uzņēmuma apgrozījums, salīdzinot ar 2018.gadu, palielinājies par 8%, sasniedzot 63,46 milj. EUR. Pārskata gada peļņa pieaugusi līdz 1,57 milj. EUR. Jānorāda, ka SIA “JELD-WEN LATVIJA” apgrozījumu pamatā veido pārdošana grupas uzņēmumiem.

Aizvadītajā gadā SIA “JELD WEN-LATVIJA” ar darba vietām nodrošinājis 530 darbiniekus un nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 2,08 milj. EUR.

Lursoft esošā informācija rāda, ka šobrīd uzņēmumam reģistrētas divas struktūrvienības - Aizkraukles novadā un Dobelē.