Ceļu būvniecības sabiedrība "Igate" 2019.gadā apgrozījusi 37,55 milj. EUR

17.11.2020 06:28:00

Ceļu būves firmas SIA “Ceļu būvniecības sabiedrība “Igate”” apgrozījums aizvadītajā gadā, salīdzinot ar 2018.gadu, sarucis par 13%, veidojot 37,55 milj. EUR. Neskatoties uz kopējā apgrozījuma kritumu, pašu spēkiem paveikto darbu apjoms saglabājies iepriekšējo gadu līmenī. Kā ierasts, arī pērn būtiskāko apgrozījuma daļu, t.i., vairāk nekā 90%, veidoja ienākumi no paveiktajiem būvdarbiem. Atlikušie ienākumi veidojās no produkcijas un pakalpojumu realizācijas. 

Neskatoties uz apgrozījuma kritumu, SIA “Ceļu būvniecības sabiedrība “Igate”” izdevies saglabāt un atsevišķos līmeņos par uzlabot rentabilitātes rādītājus, kas, galvenokārt, saistīts ar iekšējo procesu uzlabošanu un resursu optimizāciju. Pārskata gadu ceļu būves firma noslēgusi ar 2,50 milj. EUR lielu peļņu.

SIA “Ceļu būvniecības sabiedrība “Igate”” darbus pērn veikusi gan VAS Latvijas Valsts ceļi projektos, gan vairākās Zemgales pašvaldībās, kā arī jāatzīmē paveiktais Zemkopības ministrijas nekustamo īpašumu, AS “Latvijas Valsts Meži” un VAS “Starptautiskā lidosta “Rīga””. Uzņēmums arī darbus ilgtermiņa līguma ievaros turpinājis Krievijas un Baltkrievijas robežas infrastruktūras izbūves objektos.

SIA “Ceļu būvniecības sabiedrība “Igate”” 2019.gadā ar darba vietām nodrošinājusi 243 darbiniekus.

Šogad uzņēmums uzvarējis 32 iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais ir Rīgas domes Satiksmes departamenta 1,73 milj. EUR vērtais konkurss par seguma atjaunošanu Bruņinieku ielas posmā no Valmieras ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai Rīgā.

Lursoft izziņas informācija liecina, ka SIA “Ceļu būvniecības sabiedrība “Igate”” patiesie labuma guvēji ir Eva Peilāne un Baiba Radžele. Abas kopīgi ir arī SIA “Igate-M” un SIA “IKTK” patiesās labuma guvējas.