Veselības centram 4 piederošais “Baltic Health tourism” mainījis nosaukumu, patieso labuma guvēju un valdi

25.11.2020 10:50:00

Viens no 12 uzņēmumiem, kuriem vakar mainīts nosaukums, ir SIA “Baltic Health tourism”, kas pārsaukts par SIA “A.Noliktava”. Tiesa, nosaukuma maiņa nav vienīgās izmaiņas, kas vakar reģistrētas uzņēmumam, jo vienlaikus fiksētas izmaiņas arī dalībniekos, patiesajos labuma guvējos un valdē.

SIA “A.Noliktava”, kura vienīgais kapitāldaļu turētājs līdz šim bija SIA “VESELĪBAS CENTRS 4”, reģistrētas izmaiņas dalībniekos, par uzņēmuma jauno īpašnieku kļūstot 2012.gadā dibinātajam SIA “A.MEDICAL”. Lursoft dati rāda, ka SIA “A.MEDICAL” dalībnieku vidū ir arī SIA “VESELĪBAS CENTRS 4” (25,50%), kā arī SIA “EF HOLDING” (25,50%), Igors Palkovs (20,01%) un Jānis Palkovs (28,99%), kurš iecelts arī par uzņēmuma valdes locekli un reģistrēts kā vienīgais patiesais labum guvējs. Līdz šim SIA “A. Noliktava” patiesie labuma guvēji bija Ģirts un Māris Rēvaldi.

SIA “A.Noliktava” vadītājam un patiesajam labuma guvējam Jānim Palkovam šobrīd pieder daļas trijos uzņēmumos, savukārt valdes locekļa vai priekšsēdētāja amatus uzņēmējs ieņem sešos uzņēmumos, bet kā patiesais labuma guvējs fiksēt septiņās kapitālsabiedrībās. 

SIA “A.Noliktava” pamatdarbības nozare ir programmēšana, uzņēmums reģistrēts 2010.gadā. Pērn uzņēmums nav guvis ieņēmumus no saimnieciskās darbības.