Par “G4S Cash services Latvia” valdes priekšsēdētāju iecelts Peeter Torim

25.11.2020 11:37:00

Vakar, 24. novembrī, par AS “G4S Cash services Latvia” valdes priekšsēdētāju iecelts Peeter Torim, savukārt valdes locekļa amatu ieņēmis Andrejs Aleksandrovičs. Abas jaunieceltās amatpersonas valdē strādās kopā ar Ilzi Riekstiņu, kura AS “G4S Cash services Latvia”  valdes locekles amatā iecelta pirms mēneša.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka AS “G4S Cash services Latvia” jaunais valdes priekšsēdētājs Peeter Torim iepriekš nav ieņēmis amatus citu Latvijas uzņēmumu valdēs vai padomēs, tāpat arī Andrejs Aleksandrovičs.

Lursoft, analizējot AS “G4S Cash services Latvia” vēsturiskos datus, izpētījis, ka līdz š.g. 12.oktobrim uzņēmuma valdes priekšsēdētājs bija Edgars Zālītis, kurš šobrīd turpina ieņemt AS “G4S Latvia” un SIA “Rent IT Computers” valdes priekšsēdētājs, kā arī ir IPAS “Indexo” padomes loceklis.

2019.gadā inkasācijas un naudas apstrādes pakalpojumu sniedzējs AS “G4S Cash Services Latvia” turpinājis strādāt pie procesu efektivizācijas, iekšējo sistēmu modernizācijas un produktivitātes palielināšanas. Uzņēmums pērn apgrozījis 5,82 milj. EUR un pēc nodokļu nomaksas nopelnījis 461,57 tūkst. EUR. Uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā aizvadītajā gadā samaksājis 1,38 milj. EUR.

AS “G4S Cash services Latvia” norādījis, ka tā patieso labuma guvēju noskaidrot nav iespējams.