"Skonto būve" savu juridisko adresi pārcēlusi uz Rīgu

26.11.2020 07:41:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka juridisko adresi nomainījusi SIA “Skonto būve”. Uzņēmuma juridiskā adrese pārcelta no Rūpniecības ielas 6, Tukumā, kur uzņēmums atradies kopš tā dibināšanas 1995.gadā, uz Emila Melngaiļa ielu 1A, Rīgā.

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, Emila Melngaiļa ielā 1A, Rīgā šobrīd reģistrēti 54 uzņēmumi un organizācijas.

SIA “Skonto būve”, kuram kā patiesais labuma guvējs reģistrēts Rihards Rāvis, aizvadītajā gadā apgrozīja 41,10 milj. EUR un nopelnīja 61,62 tūkst. EUR. Pērn uzņēmums pabeidzis vairākus objektus, tostarp, Inčukalna pazemes gāzes krātuves gāzes savākšanas punkta Nr. 2 pārbūves darbu 2.kārtu, tāpat arī baznīcas jaunbūvi Jūrmalā, veikala Depo būvniecību Jaunpils ielā, viesnīcas “Alberts” atjaunošanu u.c.

Lursoft izziņas informācija rāda, ka šogad SIA “Skonto būve” uzvarējis divos iepirkuma konkursos, no kuriem lielākais ir būvprojekta “Jaunā Rīgas teātra ēku kompleksa rekonstrukcija Lāčplēša ielā 25, Rīgā” izmaiņu izstrāde, autoruzraudzība, būvniecība un inženierkomunikāciju apkope. SIA “Skonto būve” šajā 29,91 milj. EUR vērtajā iepirkumā uzvarējis kopā ar SIA “Skonto Construction”. Otrs konkurss, kurā šogad uzvarējusi SIA “Skonto būve”, ir par Latviešu strēlnieku laukuma labiekārtojuma un vides objekta izveides darbiem. Konkursa līgumcena - 1,53 milj. EUR.