Aktualizēta "EK SISTĒMAS" informācija Būvkomersantu reģistrā

07.12.2020 09:33:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka informāciju Būvkomersantu reģistrā aktualizējis 1996.gadā dibinātais SIA “EK SISTĒMAS”. Darbības sfēras, kurās Gintam Ivanovam, Jurim Ivanovam un Alnim Kaļānam piederošais SIA “EK SISTĒMAS” veic komercdarbību, ir elektroietaišu projektēšana (spriegums līdz 1 kV), elektroietaišu izbūves darbu vadīšana (spriegums līdz 1 kV) un elektroietaišu izbūves darbu būvuzraudzība (spriegums līdz 1 kV).

SIA “EK SISTĒMAS” šogad uzvarējis trijos publisko iepirkumu konkursos. 
2019.gadā SIA “EK SISTĒMAS” palielināja apgrozījumu līdz 16,42 milj. EUR un peļņu kāpināja līdz 417 tūkst. EUR.

Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka uzņēmums nodarbojas ar elektromateriālu vairumtirdzniecību, tirdzniecību galvenokārt balstot uz tādu ražotāju produkciju kā General Electric, Circutor, Phoenix Contact, Mannekes, OBO Betermann, Evopipes u.c.

Pēdējos gados SIA “EK SISTĒMAS” speciālisti piedalījušies tādu projektu izstrādē, kuros tiek pielietotas augstākās tehnoloģijas dažādu procesu automatizācijas jomā, piemēram, Starptautiskās lidostas “Rīga” inženiertīklu datorizēta kontrole un vadība, kā arī citos līdzīgos objektos.

Lursoft dati rāda, ka SIA “EK SISTĒMAS” pieder 35% kapitāldaļu 2004.gadā dibinātajā elektroapgādes un telekomunikāciju sistēmu būvniecības uzņēmumā SIA “REMUS ELEKTRO”.