"Dzintars Production" pārsaukts par “H.A. Brieger” un reģistrējis filiāli

08.01.2021 15:45:00

Lursoft esošā informācija rāda, ka šodien nosaukumu uz SIA “H.A.Brieger” mainījis līdzšinējais SIA “Dzintars Production”, kā arī reģistrēta SIA “H.A.Brieger” filiāle “Dzintars Production”. Tāpat kā SIA “H.A.Brieger”, arī tā filiāles juridiskā adrese atrodas Mālu ielā 30, Rīgā.

Jaunreģistrētās filiāles vienīgā amatpersona ir Anastasija Udalova, kura ir pilnvarota pārstāvēt komersantu darbībās, kas saistītas ar filiāli, kā arī pilnā apjomā pārstāvēt filiāli visos ar tās darbību saistītajos jautājumos. A. Udalova ir arī SIA “H.A.Brieger” vienīgā amatpersona.

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, SIA “H.A.Brieger” kapitāldaļu turētāji ir AS “Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca” (67%) un SIA “ASKO R” (33%), savukārt kā patiesie labuma guvēji reģistrēti Anastasija Udalova un Oļegs Osinovskis.
SIA “H.A.Brieger” 2006.gadā reģistrēts ar nosaukumu SIA “Instruments”, kas pagājušā gada oktobrī nomainīts uz SIA “Dzintars Production”. 

Jānorāda, ka līdz ar nosaukuma maiņu mainīta arī tā darbības nozare. Vēl 2019.gada pārskatā kā uzņēmuma pamatdarbības sfēra bija norādīta instrumentu un aprīkojuma izgatavošana un remonts.

Plašsaziņas līdzekļiem izplatītā informācija liecina, ka SIA “H.A.Brieger” ražotā kosmētika ar zīmolu "Dzintars", pēc uzņēmuma pārstāvju prognozēm, veikalu plauktos varētu nonākt jau šā gada martā, ja tā darbību neietekmēs Covid-19 ierobežojumi. Šobrīd, pēc SIA “H.A.Brieger” sniegtās informācijas, uzņēmumā strādā gandrīz 40 darbinieki.