Par "German Products Baltics" vienīgo īpašnieku kļuvis A.C. Haase Osthandelsgesellschaft mbH

11.01.2021 07:39:00

A.C. Haase Osthandelsgesellschaft mbH palielinājis savu ieguldījumu SIA “German Products Baltics” pamatkapitālā, liecina Lursoft pieejamā informācija, tam kļūstot par uzņēmuma vienīgo kapitāldaļu turētāju. Līdz šim Vācijā reģistrētajam uzņēmumam piederēja 67% SIA “German Products Baltics” kapitāldaļu, savukārt 16,50% - Irēnai Putniņai un vēl 16,50% - Uldim Vītolam

A.C. Haase Osthandelsgesellschaft mbH kopējais ieguldījums SIA “German Products Baltics” pamatkapitālā veido 199,20 tūkst. EUR. Neskatoties uz izmaiņām dalībnieku sarakstā, SIA “German Products Baltics” kopējais pamatkapitāls nav mainījies.

Lursoft dati rāda, ka līdzšinējie līdzīpašnieki Irēna Putniņa un Uldis Vītols turpina ieņem valdes locekļu amatus SIA “German Products Baltics” valdē. Kopā ar viņiem valdes locekļu amatus ieņem arī Albrecht Otto Haase un Christine Martha Elisabeth Haase.

Bērnu preču un kafijas vairumtirgotājs SIA “German Products Baltics” 2019. gadā sasniedzis iepriekš izvirzītos mērķus, palielinot apgrozījumu līdz 16,31 milj.EUR, bet peļņu – līdz 500,13 tūkst.EUR. Dati liecina, ka gada laikā uzņēmuma apgrozījums kāpis par 37,51%, bet peļņa palielinājusies vairāk nekā piecas reizes.

SIA “German Products Baltics” preces iepērk Vācijā, Nīderlandē, Čehijā un Lietuvā, realizējot tās gan Baltijas tirgū, gan arī eksportējot uz Ukrainu un Krieviju. Uzņēmums Latvijā pārstāv tādus zīmolus kā Friso, Dallmayr, Kinella, Yogi tea, Donat MG, Nuk u.c.
Lursoft dati rāda, ka SIA “German Products Baltics” 2019.gadā nodarbināja 33 darbiniekus.