Ostas celtniekam reģistrēti 7 jauni kavēti maksājumi

21.01.2021 06:55:00

Lursoft Kavēto maksājumu datu bāzē reģistrēti septiņi SIA “Ostas celtnieks” kavēti maksājumi par kopējo summu 22,2 tūkst. EUR. Jānorāda, ka Lursoft Kavēto maksājumu datu bāzē kopumā iesniegta informācija par 58 rēķiniem, kuru apmaksu kavējis SIA “Ostas celtnieks”, kavēto maksājumu summām svārstoties robežās no dažiem desmitiem eiro līdz pat vairākiem tūkstošiem eiro.

SIA “Ostas celtnieks” 2019.gadā apgrozīja 39,42 milj. EUR un nopelnīja 1,57 milj. EUR. Uzņēmuma galvenās darbības nozares ir ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu būvniecība, ražošanas ēku, skolu, bērnudārzu, sporta zāļu, ārstniecības iestāžu un citu sociālo objektu būvniecība, ceļu, ietvju, laukumu un maģistrāļu būvniecība. Uzņēmumam reģistrēta filiāle Krievijā un pārstāvniecība, kas īsteno projektu Zviedrijā. 2019.gadā uzņēmums nodarbināja 351 darbinieku.

2019.gadā SIA “Ostas celtnieks” iedzīvotāju ienākuma nodoklī samaksājis 1,26 milj. EUR, bet valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās – 2,36 milj. EUR. Aizvadītā gada izskaņā VID atbalstījis uzņēmuma nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem.
 
1994.gadā dibinātā SIA “Ostas celtnieks” lielākais kapitāldaļu turētājs ir AS “Ceļu pārvalde”, savukārt tā patiesie labuma guvēji ir Konstantins Bursakovskis un Adigjozals Mamedovs.