Tirgotājam “Jysk Linnen’n Furniture” reģistrētas izmaiņas dalībniekos

17.02.2021 06:42:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 16.februārī, reģistrētas izmaiņas tirgotāja SIA “Jysk Linnen’n Furniture” dalībnieku sarakstā. Lursoft dati liecina, ka kopš 2002.gada tā kapitāldaļu turētājs bijis Joska Eignarhaldsfelag ehf no Islandes, savukārt tirgotāja SIA “Jysk Linnen’n Furniture” jaunais kapitāldaļu turētājs ir Lagerinn Dutch Holding BV no Nīderlandes.

Neskatoties uz izmaiņām dalībniekos,  SIA “Jysk Linnen’n Furniture” patiesais labuma guvējs nav mainījies. Lursoft dati rāda, ka SIA “Jysk Linnen’n Furniture” patiesais labuma guvējs uz īpašumtiesību pamata caur vairāku uzņēmumu ķēdi ir Jacobsen Jakup a Dul, kurš kā patiesais labuma guvējs reģistrēts vēl trim uzņēmumiem – SIA “JD Properties”, SIA “The Pier” un SIA “Do It”.

SIA “Jysk Linnen’n Furniture” pēdējā finanšu gadā, par kuru uzņēmums iesniedzis pārskatu, apgrozījis 24,45 milj. EUR. Laika posmā no 2019.gada 1. marta līdz 2020.gada 29.februārim uzņēmums pēc nodokļu nomaksas nopelnījis 1,12 milj. EUR. 

Koronavīrusa Covid-19 pandēmijas ierobežojošie pasākumi mazinājuši apmeklētāju plūsmu Jysk veikalos, kā rezultātā mazinājušies pārdošanas apjomi. Lielākie pārdošanas kritumi novēroti iepirkumu centros, kamēr reģionālie veikali vēl joprojām uzrādījuši salīdzinoši labākus rezultātus. SIA “JYSK Linnen’n Furniture” aktīvi strādā pie piegāžu kvalitātes uzlabošanas internetveikala klientiem, jo apjoms internetveikalā pieaudzis vairāk nekā 3 reizes, salīdzinot ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu.

Aizvadītajā pārskata gadā SIA “JYSK Linnen’n Furniture” bijis darba devējs 191 darbiniekam.