Loģistikas uzņēmumam “Schenker” reģistrēti divi jauni prokūristi

17.02.2021 07:23:00

Klientu Portfeļa monitorings informē, ka vakar, 16.februārī, reģistrētas izmaiņas SIA “Schenker” prokūristos. Iepazīstoties Lursoft izziņā ar aktuālo informāciju, redzams, ka loģistikas pakalpojumu sniedzējam reģistrēti divi jauni prokūristi – Gunta Zālīte un Svetlana Boltruševiča.

Abām prokūristēm reģistrētas tiesības pārstāvēt uzņēmumu kopā ar vēl vismaz 1 personu, paredzot, ka ne Guntai Zālītei, ne arī Svetlanai Boltrusevičai nav tiesību atsavināt uzņēmuma nekustamo īpašumu, to ieķīlāt vai arī apgrūtināt ar lietu tiesībām. Jānorāda, ka laika periodā no 2020.gada 2. jūnija līdz š.g. 14.janvārim Svetlana Boltruševiča ieņēma SIA “Schenker” valdes locekles amatu.

Bez Guntas Zālītes un Svetlanas Boltruševičas uzņēmumam reģistrēts vēl viens prokūrists – Armands Zagurilo.

Loģistikas pakalpojumu, kā arī noliktavas un muitas brokeru pakalpojumu sniedzējs SIA “Schenker” 2019. gadā piedzīvojis apgrozījuma kritumu par 8,91% jeb 2,45 milj. EUR. Uzņēmums 2019.gadā apgrozījis 25,08 milj. EUR. Apgrozījuma samazinājums galvenokārt saistīts ar sniegto pakalpojumu pārskatīšanu un atsevišķu projektu noslēgšanos, kas izraisījis bruto peļņas kritumu par 10,27% . Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar  217,07 tūkst. EUR zaudējumiem.

Lursoft izziņas informācija liecina, ka SIA “Schenker” kapitāldaļu turētājs ir vācu Schenker Aktiengesellschaft.

Uzņēmums vairākkārt iekļauts laikraksta Dienas bizness un Lursoft kopīgi veidotajā TOP 500 Latvijas lielāko uzņēmumu sarakstā, kā arī ir iekļauts VID padziļinātās sadarbības programmas Bronzas līmenī.