Autotransporta direkcijas konkursā par vienotas sabiedriskā transporta biļešu sistēmas izstrādi uzvarējis "CODEX"

22.02.2021 06:28:00

VSIA “Autotransporta direkcija” atklātajā konkursā par vienotas sabiedriskā transporta biļešu sistēmas izstrādi, uzturēšanu un izmaiņu pieprasījumu realizāciju uzvarējis SIA “CODEX”, liecina Lursoft pieejamā informācija. Kopējā līgumcena – 557,60 tūkst. EUR. Jānorāda, ka konkursā VSIA “Autotransporta direkcija” kopumā saņēmusi piecus piedāvājumus.

Piedāvājumu izvērtēšanā ņemti vērā trīs kritēriji: piedāvātā sistēmas izstrādes cena, sistēmas ikmēneša uzturēšanas cena, kā arī piedāvātā vienas cilvēkstundas cena sistēmas izmaiņu pieprasījumu izstrādei un ieviešanai. 

Lursoft dati liecina, ka SIA “CODEX” šogad uzvarējis arī VID iepirkuma konkursā par integrētā tarifa vadības sistēmas pilnveidošanu, uzturēšanu un garantijas nodrošināšanu (līgumcena – 1,65 milj. EUR).

SIA “CODEX”, kura patiesais labuma guvējs ir Uldis Semeiks, 2019.gadā apgrozījis 2,59 milj. EUR un pēc nodokļu nomaksas nopelnījis 744,99 tūkst. EUR. Uzņēmums ar darba vietām nodrošinājis 32 darbiniekus. Jānorāda, ka Uldis Semeiks kā patiesais labuma guvējs reģistrēts vēl divos uzņēmumos – SIA “DATAKOM” un SIA “Datlex”.

Kopš SIA “CODEX” reģistrēšanas 2018.gada augustā, uzņēmums līdz šim uzvarējis 12 publisko iepirkumu konkursos.