Daugavpils autobusu parkam autobusus piegādās "Domenikss"

26.02.2021 07:00:00

Daugavpils pilsētas domes izsludinātajā konkursā par M2 kategorijas autobusu piegādi SIA “Daugavpils autobusu parks” vajadzībām uzvarējis SIA “Domenikss”, liecina Lursoft izziņas dati. Līgumcena – 612,58 tūkst. EUR Paredzēts, ka SIA “Domenikss” izpildīs līgumā noteiktās prasības par autobusu piegādi līdz š.g. 30. jūnijam. Jānorāda, ka iepirkuma konkursā tika saņemts tikai viens piedāvājums.

Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā publiskotā informācija liecina, ka vēl aizvadītā gada beigās par konkursa prasībām sūdzību bija iesniedzis SIA “Alkom-Trans”, uzsverot, ka konkursa nolikuma tehniskās specifikācijas noteiktā prasība par autobusu riteņu bāzi, kurai jābūt ne mazākai par 4,3 m, ir nepamatota, jo izslēdz no konkursa IVECO ražotos autobusus. Tiesa, izskatot visus iebildumus, Iepirkumu uzraudzības birojs lēmis atļaut Daugavpils pilsētas domei turpināt iepirkuma procedūru. 

Benitai Danilenko piederošais SIA “Domenikss”, pēc Lursoft pieejamās informācijas, pērn uzvarējis astoņos iepirkumu konkursos. 

SIA “Domenikss” 2019.gadā apgrozījis 45,95 milj. EUR un nopelnījis 1,06 milj. EUR. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā uzņēmums 2019.gadā samaksājis 7,43 milj. EUR.