"Pristis" pērn kāpinājis apgrozījumu

15.03.2021 07:46:00

2020.gadā SIA “PRISTIS” apgrozījums sasniedza 2,67 milj. EUR, kas ir par 13% vairāk nekā 2019.gadā. Uzņēmums pārskata gadu noslēdzis ar 163,62 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas. SIA “PRISTIS” apgrozījuma palielinājums pērn saistīts ar stabilas un efektīvas komandas darbu un komerciālās darbības uzlabošanas procesiem.

SIA “PRISTIS” nodarbojas ar vājstrāvu – drošības un ēku vadības sistēmu projektēšanas, montāžas un tehniskās apkalpošanas darbiem.

Aizvadītajā gadā SIA “PRISTIS” koncentrējās uz lielāku sadarbību ar ģenerāluzņēmējiem, kas rezultējās vairākos veiksmīgos projektos, tos vairāk realizējot pašu spēkiem un mazāk piesaistot apakšuzņēmējus. Vadības ziņojumā SIA “PRISTIS” norādījis, ka 2020.gadā tas veiksmīgi turpinājis sadarbību ar tādiem būvuzņēmējiem kā SIA “Merks”, SIA “Bildberg”, SIA “Torensberg”, SIA “Newcom Construction”, SIA “Bukoteks” u.c.

2020.gadā SIA “PRISTIS” nodarbinājis 29 darbiniekus. Uzņēmuma īpašnieks ir igauņu kompānija AS “Pristis”, savukārt patiesais labuma guvējs – Indrek Sepp.

Lursoft dati liecina, ka aizvadītajā gadā SIA “PRISTIS” uzvarējis divos iepirkumu konkursos – par vadības un automatizācijas sistēmas izstrādi Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā un LR IeM Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes konkursā par elektroniskās rindu regulēšanas sistēmas iegādi un modernizāciju.