"ESELO" apgrozījums pērn saglabājies iepriekšējā gada līmenī

29.03.2021 07:32:00

Elektromateriālu, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirgotājs SIA “ESELO”, kādreizējais "SLO Latvia", 2020.gadā apgrozījis 18,42 milj. EUR, pārskata gadu noslēdzot ar 887,89 tūkst. EUR peļņu. Jānorāda, ka uzņēmuma apgrozījums pērn saglabājies iepriekšējā gada līmenī, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas pieaugusi par 53,53%. Aizvadītā gada peļņu SIA “ESELO” plāno novirzīt uzņēmuma tālākās darbības attīstībai.

Šogad uzņēmums plāno apgrozījuma un rentabilitātes rādītāju pozitīvu izaugsmi.

Jānorāda, ka pērn augustā notika SIA “ESELO” dalībnieku maiņa no SLO OY uz SIA “ESELO Group”. Šogad plānota mātes uzņēmuma reorganizācija, to pievienojot meitas uzņēmumam SIA “ESELO”. Līdz ar izmaiņām dalībniekos, pērn mainījies arī SIA “ESELO” patiesais labuma guvējs. Iepriekš SIA “ESELO” patiesais labuma guvējs bija Andros Neocleous, savukārt kopš aizvadītā gada augusta par SIA “ESELO” patiesajiem labuma guvējiem reģistrēti Heiki Liiser un Valerijs Bariševs.

Lursoft dati rāda, ka SIA “ESELO” šobrīd reģistrētas astoņas struktūrvienības, tostarp ne tikai Rīgā, bet arī Daugavpilī, Valmierā un Liepājā.