"BELSS" apgrozījums 2020.gadā palielinājies par 37,8%

30.03.2021 06:31:00

Inženierdarbību un ar tām saistīto tehnisko konsultāciju sniedzēja SIA “BELSS” apgrozījums pērn palielinājies par 37,80%, tam sasniedzot 16,40 milj. EUR. Palielinājusies arī uzņēmuma peļņa, kas pagājušajā gadā pieaugusi līdz 1,74 milj. EUR.

2020.gadā SIA “BELSS” vairāk pievērsies būvniecībai, kā arī turpinājis attīstīt biznesa virzienu, kas saistās ar dažādas pielietojamības materiāli tehnisko līdzekļu piegādi Latvijas bruņotajiem spēkiem. 

Turpinot SIA “BELSS” attīstību, uzņēmums vairāk pievērsīšoties uz vietas Latvijā ražotu vai komplektētu produktu radīšanai, ar ko varētu veiksmīgāk konkurēt starptautiskos tirgos. Šādi produkti varētu būt, piemēram, speciālām vajadzībām izgatavoti konteineri ar pilnu sertifikāciju. 

Lursoft dati liecina, ka 2020.gadā SIA “BELSS” uzvarējis vairāk nekā 20 publisko iepirkumu konkursos. Lielākais no tiem ir konkurss par Baložu vidusskolas moduļu tipa piebūves izbūvi un sporta laukuma pārbūves būvprojekta izstrādi, autoruzraudzību un būvdarbiem (6,98 milj. EUR līgumcena). Uzņēmums arī uzvarējis vairākos Nodrošinājuma pavēlniecības, Valsts robežsardzes, kā arī dažādu pašvaldību konkursos. 

Tālim Ziediņam piederošais SIA “BELSS” 2020.gadā bijis darba devējs 43 darbiniekiem.