Mazumtirgotājam cenuklubs.lv reģistrēta 750 tūkst. EUR vērta komercķīla

30.03.2021 06:44:00

Komercķīla 750 tūkst. EUR vērtībā vakar, 29.martā, reģistrēta tirgotājam SIA “cenuklubs.lv”, liecina Lursoft pieejamā informācija. Par labu ķīlas ņēmējam AS “Citadele banka” tirgotājs ieķīlājis visu savu mantu kā lietu kopību uz ieķīlāšanas brīdi, kā arī lietu kopības nākamās sastāvdaļas. Jānorāda, ka šī ir vienīgā SIA “cenuklubs.lv” patlaban aktīvā komercķīla.

Mazumtirgotājs SIA “cenuklubs.lv” 2019.gadā apgrozījis 35,37 milj.EUR un nopelnījis 735,85 tūkst.EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tirgotāja apgrozījums samazinājies par 2,74%, bet peļņa saglabājusies 2018.gada līmenī. Iepriekšējos gados SIA “cenuklubs.lv” iekļauts Lursoft un izdevniecības “Dienas bizness” kopīgi veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 sarakstā.

Lursoft dati rāda, ka SIA “cenuklubs.lv” reģistrēts 2002.gadā un tā dalībnieki ir Sarmīte Kalniņa, Aidis Rakickis, Liene Šķerberga, Arnis Šķerbergs un Mārtiņš Subris.

Kopš aizvadītā gada aprīļa SIA “cenuklubs.lv” vairākkārt saņēmis valsts atbalstu Covid-19 radītās krīzes seku pārvarēšanai. Tostarp, uzņēmuma darbiniekiem vairākkārt izmaksāta atlīdzība par dīkstāvi, VID arī atbalstījis uzņēmuma nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem. Tāpat arī š.g. februārī SIA “cenuklubs.lv” saņēmis grantu apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai.