"Greencarrier Freight Services Latvia" 2020.gadā apgrozījis 6,77 milj. EUR

31.03.2021 06:54:00

Aizvadītajā gadā SIA "Greencarrier Freight Services Latvia" turpinājis strādāt ar zaudējumiem, liecina Lursoft pieejamais uzņēmuma gada pārskats. Tajā redzams, ka, neskatoties uz apgrozījuma pieaugumu par 29,70%, tam sasniedzot 6,77 milj. EUR, SIA "Greencarrier Freight Services Latvia" zaudējumi bija 77,4 tūkst. EUR. Negatīvais rezultāts radies noslēgto tiesvedību rezultātā.

“Apgrozījuma pieaugums galvenokārt vērojams jūras un dzelzceļa pārvadājumos. Vienlaikus ievērojami pieaugušas pārvadājumu izmaksas. Samazinot administratīvos izdevumus, panākts, ka saimnieciskās darbības rezultāts par 2020.gadu, neskaitot iepriekšējo periodu tiesvedības, ir pozitīvs,” teikts SIA "Greencarrier Freight Services Latvia"  vadības ziņojumā. Tajā uzņēmums arī norāda, ka vietējā ģenerālo kravu pārvadājumu tirgū izaugsme nav vērojama, izņemot sīkpaku un kurjerpasta segmentu, kur tirgus dalībnieki nespēj nodrošināt pieaugošo tirgus pieprasījumu.  

SIA "Greencarrier Freight Services Latvia" pamatdarbības veidi ir kravu pārvadājumi ar auto, jūras, dzelzceļa un avio transportu, muitas brokeru pakalpojumi, noliktavas un muitas noliktavas pakalpojumi, kā arī biroja telpu iznomāšana.

Lursoft dati rāda, ka SIA "Greencarrier Freight Services Latvia" reģistrēts 1998.gadā un tā pamatkapitālu veido 2,08 milj. EUR. Uzņēmuma vienīgais kapitāldaļu turētājs ir zviedru Greencarrier Freight Services International AB.