"Latgales Finanšu kompānija" jau otro nedēļu bez valdes

31.03.2021 07:11:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka jau otro nedēļu bez aktuālām amatpersonām strādā AS “Latgales Finanšu kompānija”. Vienlaikus Lursoft izziņā redzams, ka uzņēmuma līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Grišuļonoks, kurš amatu atstājis š.g. 5. martā, šajā pašā datumā reģistrēts par uzņēmuma prokūristu. Viņam piešķirtas tiesības arī atsavināt AS “Latgales Finanšu kompānija” nekustamo īpašumu, to ieķīlāt, apgrūtināt ar lietu tiesībām un atsevišķi pārstāvēt uzņēmumu. 

2020.gada jūlijā reģistrētā informācija liecina, ka AS “Latgales Finanšu kompānija” akcionāru rindās atrodams gan Aleksandrs Grišuļonoks, gan SIA “LAFIKO.LV”, kuram tāpat kā AS “Latgales Finanšu kompānija” šomēnes atceltas amatpersonas un tiesības pārstāvēt uzņēmumu piešķirtas prokūristam. 

AS “Latgales Finanšu kompānija” kā kapitāldaļu turētājs šobrīd reģistrēta sešos uzņēmumos. Saistībā ar tiem zvērināts tiesu izpildītājs piemērojis nodrošinājumus, liedzot atsavināt uzņēmumu kapitāldaļas, kā arī reģistrēt komercķīlas.

2019.gadā AS “Latgales Finanšu kompānija” apgrozīja 15,04 tūkst. EUR un gadu noslēdza ar 56,45 tūkst. EUR zaudējumiem.