“LNK Industries” divas jaunas komercķīlas

07.04.2021 07:12:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka 6. aprīlī divas jaunas komercķīlas reģistrētas būvniecības kompānijai AS “LNK Industries”. Uzņēmums par labu “Luminor Bank” ieķīlājis četrus transporta līdzekļus Toyota un visu savu mantu kā lietu kopību uz ieķīlāšanas brīdi, kā arī lietu kopības nākamās sastāvdaļas. Abu komercķīlu kopējā nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 21,14 milj. EUR. 

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka AS “LNK Industries” patlaban reģistrētas septiņas komercķīlas, kurās uzņēmums reģistrētas kā ķīlas devējs vai arī parādnieks. 

AS “LNK Industries” patiesais labuma guvējs ir Vadims Milovs. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, uzņēmējs kā patiesais labuma guvējs šobrīd reģistrēts deviņos uzņēmumos.

2019.gadā AS “LNK Industries” apgrozījis 89,74 milj. EUR un nopelnījis 6,98 milj. EUR. Uzņēmums bija darba devējs 100 darbiniekiem. 

AS “LNK Industries” ir holdinga “LNK Group” meitas uzņēmums, kas specializējas vērienīgu, daudzfunkcionālu industriālo, infrastruktūras, hidrotehnisko un civilo objektu būvniecībā, kā arī veic transportēšanas tehnoloģisko sistēmu projektēšanu, izgatavošanu un ierīkošanu.