“AJ Produkti” apgrozījums 2020.gadā samazinājies par 9%

14.04.2021 06:27:00

Biroja un noliktavu iekārtu tirgotājam AS “AJ Produkti” 2020.gadā izdevies noturēt pārdošanas apjomus, gada tirdzniecības apgrozījumam sarūkot tikai par 9%, norādīts uzņēmuma iesniegtajā vadības ziņojumā. “Apgrozījumu palīdzēja sasniegt gan veiksmīga tirdzniecība jaunajā salonveikalā, gan arī e-komercijā, realizējot dažādus projektus, piesaistot jaunus klientus un aktīvi strādājot ar esošajiem klientiem,” skaidro AS “AJ Produkti”.

AS “AJ Produkti” 2020.gadā apgrozījis 5,67 milj. EUR, uzņēmumam pēc nodokļu nomaksas gūstot 468,58 tūkst. EUR peļņu.  AS “AJ Produkti” norādījis, ka Covid-19 ietekme uz tā darbību aizvadītajā gadā bijusi neliela, un pandēmija neapdraud arī uzņēmuma darbības turpināšanu nākotnē, jo tā orientēta uz preču pasūtīšanu attālināti ar e-komercijas un preču katalogu starpniecību. 

Šogad AS “AJ Produkti” paredzējis strādāt pie servisa kvalitātes attīstības, ilgtermiņa attiecību ar klientiem nodrošināšanas, kā arī izmaksu optimizēšanas. 

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, AS “AJ Produkti” aizvadītajā gadā uzvarējis četros publisko iepirkumu konkursos. No tiem lielākais ir 41,99 tūkst. EUR vērtais LR Zemessardzes štāba iepirkums par noliktavu plauktu sistēmām noliktavu aprīkošanai.
Zviedru AJ Produkter AB piederošais AS “AJ Produkti” reģistrēts 1999.gadā.

Uzņēmuma reģistrēto un apmaksāto pamatkapitālu veido 152,25 tūkst. EUR, liecina Lursoft pieejamā informācija.