Reģistrētas izmaiņas “Troja” padomē

16.04.2021 09:31:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 15. aprīlī, reģistrētas izmaiņas SIA “Troja” padomē. 

No amata atcelts padomes priekšsēdētājs Juris Mikitāns un viņa vietā amatā iecelts līdzšinējais padomes priekšsēdētāja vietnieks Juris Matvejs, savukārt padomes priekšsēdētāja vietnieces krēslā sēdusies Ligita Kalniņa. Lursoft dati rāda, ka Ligitai Kalniņai pieder 4% SIA “Troja” kapitāldaļu. Uzņēmuma padomes locekļa amatu turpina pildīt Leonards Līpiņš.

Jānorāda, ka šīs nav vienīgās izmaiņas, kas vakar reģistrētas SIA “Troja” datos, jo veiktas izmaiņas arī valdē, uzņēmuma līdzšinējo valdes locekli Jāni Biķi ieceļot par valdes priekšsēdētāju. 

Aizvadītajā gadā SIA “Troja” apgrozījuma sarucis par 15,99%. “Pieprasījums pēc eksportam ražotās produkcijas Eiropas Savienības un pārējās valstīs, uz kurām tiek eksportēta SIA “Troja” produkcija, ir ievērojami samazinājies līdz ar vīrusa Covid-19 uzliesmojumu 2020.gada sākumā un arvien plašāku slimības izplatību visā pasaulē gada garumā,” teikts uzņēmuma iesniegtajā vadības ziņojumā. Jānorāda, ka pagājušajā gadā SIA “Troja” apgrozīja 19,28 milj. EUR, finanšu gadu noslēdzot ar 357,08 tūkst. EUR peļņu. 2020.gadā SIA “Troja” pārdošanas apjoms naturālās vienībās samazinājās par 12%. Tiesa, kopējā ražošanas apjomā, salīdzinot ar 2019.gadu, pieaudzis produktu ar augstāku pievienoto vērtību īpatsvars. 

2020.gadā SIA “Troja” nodarbināja 163 darbiniekus.