“DDB Worldwide Latvia” uzvarējis CSDD iepirkumā par velosipēdistu drošībai paredzēto kampaņu

05.05.2021 07:07:00

VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” izsludinātajā konkursā par kampaņas “Velosipēdistu drošība ceļu satiksmē” radošā risinājuma izstrādi, realizāciju un publicitātes nodrošināšanu uzvarējis SIA “DDB Worldwide Latvia”, ziņo Lursoft Klientu Portfeļa monitorings. Lursoft izziņā pieejamā informācija rāda, ka iepirkuma līgumcena ir 39,49 tūkst. EUR.

Iepirkumu uzraudzības biroja publiskotajā informācijā norādīts, ka VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” iepirkumā savus piedāvājumus bija iesnieguši 6 uzņēmumi. 

2021.gadā šis ir otrais iepirkumu konkurss, kurā uzvarējis SIA “DDB Worldwide Latvia”, liecina Lursoft izziņas dati. Otrs konkurss, kurā uzvarējis SIA “DDB Worldwide Latvia”, ir Veselības ministrijas iepirkums par sabiedrības informēšanas aktivitāšu par aktuālām sabiedrības veselības veicināšanas un slimību profilakses tēmu izstrādi un īstenošanu. Šajā 300 tūkst. EUR vērtajā konkursā SIA “DDB Worldwide Latvia” uzvarējis kopā ar SIA “Guilty”. 

Mārketinga un reklāmas pakalpojumu sniedzējs SIA “DDB Worldwide Latvia” 2020.gadā veiksmīgi turpinājis sadarbību ar esošajiem klientiem, kā arī ieguvis vairākus jaunus klientus. Uzņēmums pagājušajā gadā apgrozījis 2,39 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 66,09 tūkst. EUR peļņu. Salīdzinot ar 2019.gadu, uzņēmuma apgrozījums pērn samazinājies par 9,20%, bet peļņa – par 34,46%.

“2021.gadā viens no galvenajiem uzdevumiem ir spēt saglabāt esošo klientu portfeli, vēl vairāk uzlabojot sniegto pakalpojumu klāstu un kvalitāti, kā arī aktīvi strādāt ar jaunu klientu piesaisti, izmantojot stratēģiskos instrumentus, kas pieejami uzņēmumam kā globāla tīkla daļai,” teikts SIA “DDB Worldwide Latvia” vadības ziņojumā. Patlaban, ņemot vērā Covid-19 pandēmijas radītās sekas, uzņēmums pārskata un optimizē izmaksas, kā arī izmanto valsts piedāvātās iespējas krīzes skartajām nozarēm.