Tirgotāja "Tiger Shop" apgrozījums pērn sarucis par trešdaļu

05.05.2021 07:41:00

Zemo cenu grupu preču mazumtirgotājs SIA “Tiger Shop” 2020.gadu noslēdzis ar 340,29 tūkst. EUR zaudējumiem. “Neparedzētu apstākļu rezultātā, kad valstī bija izsludināta ārkārtas situācija, uzņēmumam noteikto ierobežojumu dēļ radās nepieciešamība norakstīt daļu no sezonas preču realizācijai paredzētajiem krājumiem,” teikts SIA “Tiger Shop” vadības ziņojumā. Jānorāda, ka ar zaudējumiem SIA "Tiger Shop" iepriekš nav strādājis.

Iesniegtais gada pārskats rāda, ka SIA “Tiger shop” apgrozījums pērn, salīdzinot ar 2019.gadu, sarucis par 32,88%, samazinoties līdz 1,81 milj. EUR. 

Lursoft dati rāda, ka 2002.gadā SIA “’Tiger Shop nodarbinājis 47 darbiniekus. Kopš aizvadītā gada aprīļa uzņēmuma darbiniekiem vairākkārt izmaksāta atlīdzība par dīkstāvi. 

SIA “Tiger Shop” atzīst, ka 2021.gada prognozes šobrīd ir neskaidras, jo nevar paredzēt, cik ilgi būs ierobežojumi mazumtirdzniecības nozarei. Uzņēmuma vadība gan uzskata, ka uzņēmumam ir pietiekamas finanšu rezerves, lai varētu nodrošināt tirdzniecības atsākšanu, tiklīdz valdība pieņems lēmumu par tirdzniecības atsākšanu. 

2009.gadā reģistrētā SIA “Tiger Shop” kapitāldaļu turētājs ir dāņu AS “Zebra”.